Støttede projekter

Tidligere LAG-støttede projekter

  • Alle
  • Iværksætteri og små virksomheder
  • Lokale samlings- og mødesteder
  • Naturoplevelser og friluftsliv
  • Turisme og oplevelser
Naturoplevelser og friluftsliv

Saunahytte til vinterbadere

Etablering af brændefyret saunahytte og kolde brusere ved bredden af Mariager Fjord. Ny vinterbadeklub kobles på en allerede velfungerende roklub og tilbyder adgang til fjorden for flere brugergrupper. Saunaklubben har fået stor tilslutning siden starten i 2020 og vinterbadekulturen er slået igennem i fjordbyen.

Læs mere →
Iværksætteri og små virksomheder

Fra landbrugslænge til nyt polsterværksted

Støtte til ombygning af gammel lade og indretning af moderne møbelpolsterværksted. Formålet er at udvide virksomheden og kundegruppen og at ansætte medhjælpere. Firmaet udfører specialopgaver for bl.a. kirker.

Læs mere →
Projekter

Løvtag, Als Odde

Støtte til to delprojekter med etablering af tre trætophytter i privat skov nær Als Odde. Støtten målrettet hytterne uden inventar. Et landdistrikts turismeprojekt og samtidig etablering af en ny mikro-virksomhed.
Hytterne har været fuldt udlejet siden etableringen og er omtalt i turisme-, bolig- og livsstilsmagasiner verden over.

Læs mere →
Lokale samlings- og mødesteder

Støvring eSport

Indretning af nyt esports-samlingssted for børn og unge gamere. Foreningen drives af frivillige og har siden starten i 2019/2020 oplevet stor tilslutning til foreningens aktiviteter. Der er fokus på inkluderende fællesskaber og støtte til børn og unge med udfordringer. Foreningen har vundet priser for sit engagement og sociale ansvar.

Læs mere →
Skip to content